Home > Despre noi

Despre noi

Tinteste sus pentru casa ta din 2012!

 

Desi am construit brand-ul Casa Shutu in 2012, astazi ne putem mandri stiind ca suntem printre primele magazine care comercializeaza produse premium destinate unei locuinte.

In showroom-ul nostru din  b-dul Aurel Vlaicu 267, va asteptam cu gama noastra de produse medium - top. Showroom-ul ofera o sectiune reprezentativa a celor mai recente tendinte si incearca sa puna in lumina camera, din diferite unghiuri, ca un concept. Aici avem ambiente create de designeri, atat pentru a va incanta simturile cat si pentru a va ajuta in selectarea cat mai usoara a produselor noastre, pentru a putea crea impreuna spatiul ideal dumneavoastra.

Consultantii nostri va vor ajuta in permanenta cu informatii atat in showroom cat si acasa la dumneavoastra prin mijloace electronice sau chiar prin deplasari la domiciliu, daca este nevoie.

Constant ne reimprospatam stocurile , astfel incat la Casa Shutu veti putea gasi mereu cele mai recente si interesante concepte de baie. 

Va invitam sa va alaturati noua intr-o calatorie fascinanta , ce va va purta prin cele mai diferite stiluri, de la clasic, provencal, baroc si pana la modern sau industrial!